بهترین محل نصب رادیاتور در ساختمان تاسیسات 24 ساعته-رادیاتور پارس

این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند. رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی از یک سری المنت و روغن که درون آن قرار دارند تشکیل شده است. نحوه عملکرد این رادیاتورها به این صورت می باشد که المنت ها داغ می شوند و باعث به حرکت در آمدن روغن درون رادیاتور و انتقال حرارت گرما از روغن به محیط پیرامون می شوند.

  • معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد است، مانند حمام‌ باید از رادیاتور آلومینیومی استفاده شود.
  • پیشنهاد داریم تا آخر مطلب راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ برای داشتن خریدی مطمئن و بهینه ما را همراهی کنید.
  • از معایب رادیاتورهای پنلی می‌توان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگ‌زدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود.
  • این عمل را برای همه شوفاژهای منزل به‌صورت جداگانه انجام دهید تا هوا به‌طور کامل از سیستم خارج شود.

رادیاتورهای برقی دارای تعداد پره های مختلف بوده که متناسب برای اتاق هایی با متراژهای گوناگون می باشند. شما می توانید در این صفحه انواع رادیاتور برقی را در برندها و مدل های مختلف مشاهده، بررسی و خرید نمایید. شوفاژ یا سیستم گرمایش مرکزی از قدیمی ترین نوع سیستم های گرمایشی می باشد که به منظور تامین آبگرم مصرفی مورد نیاز ساختمان ها به کار گرفته می شود. در ساختمان این نوع سیستم ها به آب در حال گردش آب کثیف نیز گفته می شود که در موتورخانه ساختمان توسط بویلر به مقدار مورد نیاز حرارت می‌بیند و بعد از انتقال به رادیاتورها گرمای خود را به محیط پیرامون رادیاتور می دهد.

می توانید اندازه و ابعاد رادیاتور و جنس آن را متناسب با نوع کاربرد، محل قرار گیری و میزان ظرفیت مورد نیاز با توجه به فضای محیط انتخاب نمایید. ” برای دیدن سایر نکات و مطالب مشابه به سایت فامکو مراجعه نمایید.” هنگام نصب رادیاتور از شیر های هواگیری خودکار استفاده نمایید تا با این عمل خطر نشت آب رادیاتور را کاهش دهید. انجام عمل هواگیری، راندمان گرمایشی سیستم و بویژه بلوک‌های رادیاتور را بشدت افزایش می‌دهد و در نهایت باعث کاهش هزینه گاز مصرفی خواهد شد. در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید. اگر سیستم گرمایشی و شوفاژها سالم باشند، فقط سالی یک‌بار باید شوفاژ را هواگیری کنید.

برای انتخاب و خرید ظرفیت مناسب رادیاتور برخی پارامتر ها، مثل متراژ ساختمان، منطقه جغرافیایی، نوع کاربری اعم از مسکونی یا اداری دارای اهمیت هستند. از دیگر نکاتی که باید زمان خرید رادیاتور در نظر داشت مارک و کشور سازنده است. از مارک های معتبر در بازار ایران می توان به ایران رادیاتور، بوتان، لورچ و سایر برند ها اشاره کرد.

رادیاتورهای حوله خشک کن

پس از مس بهترین فلز فولاد ضدزنگ(استیل ضد زنگ) می‌باشد که بیشترین بازده حرارتی را دارا بوده و زنگ نمی‌زند. در تولید رادیاتورهای آلومینیومی دو روش تولید وجود دارد روش اکستروژن و روش دایکست. از معایب رادیاتورهای آلومینیومی انتقال حرارت ضعیف و اینکه اتصال بین پره های رادیاتور آلومینیومی با آهن است. متعلقات آهنی به راحتی اکسید می شوند و پس از مدت کوتاهی اتصالات آهنی بین پره های آلومینیومی سوراخ می شود.

مهمترین موارد که در راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ

قبل از خرید رادیاتور شوفاژ بهتر است با انواع رادیاتور شوفاژ آشنا باشید. در این مقاله با بهترین مارک رادیاتور شوفاژ، ارزانترین رادیاتور شوفاژ، قیمت هر پره رادیاتور شوفاژ، قیمت رادیاتور 10 پره و همچنین بهترین رادیاتور شوفاژ آشنا شوید. رادیاتورهای حوله ای یا حوله خشک کن دسته ای از رادیاتورهای شوفاژ هستند که جهت نصب در حمام، سرویس بهداشتی، رختکن، استخر و … حوله خشک کن ها را عمدتا از جنس آلومینیوم و فولاد و نیز مدل های دکوراتیو آن را از آلیاژ کروم و استنلس استیل می سازند. رادیاتور های حوله ای نسبت به سایر انواع رادیاتور، معمولا در ارتفاع بالاتری از دیوار نصب می شوند.

در صورت مسدود بودن مبدل که توسط رسوبات موجود در آب ایجاد شده گرمایش منزل با مشکل مواجه خواهد شد. هم‌چنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد می‌کنند لازم است تا مجله خبری تاسیسات ساختمانی حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید. می‌تواند دلایل متفاوتی داشته باشد که از بارزترین آن وجود هوا در درون مدار است که نیاز است تا هر چه سریع‌تر نسبت به هواگیری شوفاژ اقدام شود.