گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانههای تولیدی دازد. بهتر است مدلی از رادیاتورها را انتخاب نمایید که بتوانید به راحتی تمیز کنید تا راندمان حرارتی رادیاتور بالاتر برود. قبل از خرید رادیاتور، فاصلهی بین لولهی بالا و پایین را به دقت اندازه بگیرید.
در نهایت آب سرد توسط لوله برگشت به طرف موتورخانه یا پکیج برمیگردد و دوباره در معرض حرارت قرار میگیرد تا داغ شود. آب داغ از طریق لوله کشی وارد شوفاژها میشود و آنها را گرم میکند. بعد از این که گرمای آب به اتاق منتقل شد، طبیعتاً دمای آب کاهش مییابد. رادیاتورهای برقی هیچ گونه محدودیتی در محل نصب و قرارگیری ندارند و شما می توانید در هر نقطه از ساختمان آن ها را نصب کنید. در پاسخ به این سوال می توان گفت در صورتی که فضای اتاق محدود باشد، می توان این کار را انجام داد چون گزینه ای دیگری برای محل نصب رادیاتور وجود ندارد. امروزه با توجه به اینکه افراد نگرانی های خاصی در مورد مصرف بیش از اندازه انرژی دارند و از طرفی با بالا رفتن هزینه های مربوط به گاز در ساختمان ها، شاید توجه به این مسئله که محل نصب رادیاتور می تواند در مصرف انرژی تاثیرگذار باشد، خالی از لطف نباشد.
راهنمای خرید پکیج دیواری
فقط یه سوال برام پیش اومده،وقتی شیر آب گرم باز میکنم و پکیج زیر بار میره یه صدایی ازش شنیده میشه که قبل شستشوی مدار این صدا رو نداشت. امروز قصد داریم به شما نحوه رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ را به طور کامل و به صورت قدم به قدم آموزش بدیم و اگر حتی کمی استعداد فنی داشته باشید امیدوارم در پایان این مقاله براحتی اقدام به شستشوی مسیر شوفاژ و جرم زدایی رادیاتورها نمایید . به عنوان مثال جرم ، براده فلزات و شن و ماسه ای که در سیستم مدار شوفاژ وجود دارد و با شروع فصل زمستان و فعالیت پمپ سیرکولاسیون به داخل پکیج کشیده میشوند همه باعث بوجود آمدن مشکلات بسیاری خواهد شد که با انجام این عمل این مسئله پیش نخواهد آمد . لازم به ذکر است که وقتی آب، گرم میشود حجم آن، درون دیگ بخار، افزایش پیدا میکند.
رادیاتورهای پنلی با وجود مزایای بیشماری که دارند دارای معایب متعددی نیز هستند. برای اینکه بتوانید بهتر تصمیم بگیرید بهتر است معایب آنها را نیز بدانید. رادیاتورهای پنلی پس از ورود به عرصهی رادیاتورها توانستند به خوبی جای خود را در بازار پیدا کنند و به سرعت مشتریان خود را یافتند. این رادیاتورها ویژگیهایی دارند که به وسیلهی آن توانستند رضایت مشتریان خود را جلب نمایند.
- رادیاتور های برقی، برای ایجاد هوای گرم از المنت های درون بدنه خود استفاده می کنند.
- به علاوه این موضوع بستگی به سیستم گرمایش مرکزی شما هم دارد که با کدام یک از این محصولات سازگاری دارد.
- رادیاتورهای پنلی گردش آب کمتری نسبت به رادیاتورهای پره ای نیاز دارند.
رادیاتور های گرمایشی در ابعاد و اندازه های مختلف با جنس های متنوعی توسط برند های مختلف تولید می شوند. رادیاتورهای دایکاست در کارخانه به صورت پره پره تولید شده و توسط مغزی به یکدیگر کوپل شده و به صورت بلوک های 5 پره، 7 پره و 10 پره به بازار روانه می شوند. از معروفترین رادیاتورهای دایکاست می توان به مدل های ترمو و کال ایران رادیاتور و یا مدل ایل پریمو بوتان اشاره نمود. از معروف ترین رادیاتور های سه تکه می توان به رادیاتور کلاسیک ساخت کارخانه گرمساز اشاره کرد. رادیاتورهای دایکاست و کلاسیک، در محل نصب، قابلیت کوبل شدن تا 20 پره را دارا می باشند (بیشتر از 20 پره، بعلت سرد ماندن پره های انتهایی توصیه نمی شود).
این سیستمها طول عمر و دوام بسیار بالاتری نسبت به سایر انواع این محصولات دارند. از طرف دیگر، شوفاژهای نوع پرهای از قدیمیترین و با سابقهترین نوع شوفاژها به شمار میروند. لازم است بدانید که این نوع از تجهیزات گرمایشی، از کنار هم قرار گرفتن چندین پره به وجود میآیند. این دسته از محصولات، توان و بازه حرارتی مناسب و قابل قبولی دارند که این عامل، بسته به تعداد پره و همچنین جنس رادیاتور مورد نظر، تغییر میکند. شوفاژها و یا رادیاتورهای پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در میآورند. از طرف دیگر، بازه گرمایی که توسط این سیستمها تولید میشود نسبت به شوفاژ نوع نوع پرهای، بالاتر است.
رادیاتورهای برقی جهت تامین گرمایش محیط به برق شهری نیاز دارند و معمولا در شرایطی از آن ها استفاده می شود که فشار گاز کم تر از حد نیاز باشد. از معایب این نوع رادیاتور شوفاژ میتوان به عدم امکان تعویض پره ها و همچنین ظرفیت هدایت حرارتی آن که چون از جنس فولاد می باشد، نسبت به آلومینیوم کمتر می باشد. حوله خشک کنهای استیل (فولادی (معمولترین نوع حوله خشک کن هستند و در ساخت آنها از فولاد ضدزنگ استفاده میشود که کمی به نسبت دیگر انواع سنگین تر و مدت زمان بیشتری هم برای نصب زمان میبرند. علاوه بر سؤالهایی که در قسمتهای قبلی به آنها پاسخ دادیم؛ باید یک سری نکته مهم را هم در زمان خرید و انتخاب این محصول رعایت کنید که شما را تا مدتها از خرید رادیاتور شوفاژ بینیاز کند. انجام عمل هواگیری، راندمان گرمایشی سیستم و بویژه بلوکهای رادیاتور را بشدت افزایش میدهد و در نهایت باعث کاهش هزینه گاز مصرفی خواهد شد. در فصل زمستان توسط رادیاتور های شوفاژ گرما به محیط داخلی ساختمان منتقل میشود، ولی دمای اتاق ها معمولا ثابت بوده و افزایش نمی یابد چرا که بخش زیادی از گرمای تولید شده تلف میشود.
یکی از بزرگترین مزایای رادیاتورهای پنلی نسبت به رادیاتورهای آلومینیومی کاهش تعداد دفعات هواگیری و دارای بالاترین ضریب حرارتی است. با برداشتن پوشش روی رادیاتورهای پنلی، می توانید آن را تمیز کرده و درپوش را در جای خود قرار دهید. در ادامه راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ با ویژگی های رادیاتور پنلی بوتان آشنا می شویم. در رادیاتور گرمایشی برقی که به آن شوفاژ برقی هم گفته می شود، روغن به عنوان یک ناقل حرارتی در داخل دستگاه قرار دارد که این روغن احتیاج به تعویض ندارد. درون دستگاه المنت هایی تعبیه شده که باعث گرم شدن روغن و به حرکت درآمدن آن درون پره ها می شوند و به این صورت باعث انتقال حرارت و گرم شدن محیط می گردند. نصب راحت ، کاربری آسان ، عدم نیاز به لوله کشی و جمع کردن آن در فصل گرما از دیگر ویژگی های این محصولات به شمار می رود.
از طرفی بنابر آنچه گفته شد، می توان نقشه لوله کشی رادیاتور شوفاژ را در هر مکانی که فکر کردیم برای نصب رادیاتور بهتر است تغییر داد. از معایب رادیاتورهای پنلی میتوان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان مجله خبری تاسیسات ساختمانی سوراخ شدن و زنگزدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیبدیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرونبهصرفه در رادیاتور پنلی را از بین میبرد.
شما میتوانید با استفاده از شیر ترموستات، حرارت رادیاتورها را کم و زیاد کرده یا کنترل کنید. قادر باشد از حداکثر ظرفیت حرارتی خود برای ایجاد گرما در محیط استفاده کند. یکی تلفات حرارتی ناشی از جداره ها از قبیل سقف- کف و دیوار و پنجره و…