این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند. رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی از یک سری المنت و روغن که درون آن قرار دارند تشکیل شده است. نحوه عملکرد این رادیاتورها به این صورت می باشد که المنت ها داغ می شوند و باعث به حرکت در آمدن روغن درون رادیاتور و انتقال حرارت گرما از روغن به محیط پیرامون می شوند.
- آچاره این امکان را به شما میدهد تا هر خدمتی که مورد نیازتان است، از طریق وبسایت و اپلیکیشن به سهولت و در هر ساعتی از شبانه روز درخواست کنید.
- در ارزیابی روش های گرم کردن شوفاژ یک موضوع مهم مربوط به شیرهای ترموستاتیک است.
- قبل از هر چیزی میخوام بهتون اهمیت انجام رسوبگیری رادیاتورها را روشن کنم که کاملا متوجه شوید اساساً این کار چقدر مهم است و در سلامت کارکرد پکیج دیواری چه تاثیری دارد.
- رادیاتورهای پنلی با سطحی صاف، از جنس فولاد و با توجه به موقعیت نصب به صورت عمودی و افقی ساخته می شوند که یکی از مقاوم ترین سیستم های گرمایشی می باشند.
- به طورکلی میتوان گفت رادیاتور آلومینیومی سبک تر ، زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به رادیاتور فولادی دارد، ولی از لحاظ قیمت گرانتر میباشد.
در صورت مسدود بودن مبدل که توسط رسوبات موجود در آب ایجاد شده گرمایش منزل با مشکل مواجه خواهد شد. همچنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد میکنند لازم است تا حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید. میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد که از بارزترین آن وجود هوا در درون مدار است که نیاز است تا هر چه سریعتر نسبت به هواگیری شوفاژ اقدام شود.
می توانید اندازه و ابعاد رادیاتور و جنس آن را متناسب با نوع کاربرد، محل قرار گیری و میزان ظرفیت مورد نیاز با توجه به فضای محیط انتخاب نمایید. ” برای دیدن سایر نکات و مطالب مشابه به سایت فامکو مراجعه نمایید.” هنگام نصب رادیاتور از شیر های هواگیری خودکار استفاده نمایید تا با این عمل خطر نشت آب رادیاتور را کاهش دهید. انجام عمل هواگیری، راندمان گرمایشی سیستم و بویژه بلوکهای رادیاتور را بشدت افزایش میدهد و در نهایت باعث کاهش هزینه گاز مصرفی خواهد شد. در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید. اگر سیستم گرمایشی و شوفاژها سالم باشند، فقط سالی یکبار باید شوفاژ را هواگیری کنید.
رادیاتورهای برقی دارای تعداد پره های مختلف بوده که متناسب برای اتاق هایی با متراژهای گوناگون می باشند. شما می توانید در این صفحه انواع رادیاتور برقی را در برندها و مدل های مختلف مشاهده، بررسی و خرید نمایید. شوفاژ یا سیستم گرمایش مرکزی از قدیمی ترین نوع سیستم های گرمایشی می باشد که به مجله خبری تاسیسات ساختمانی منظور تامین آبگرم مصرفی مورد نیاز ساختمان ها به کار گرفته می شود. در ساختمان این نوع سیستم ها به آب در حال گردش آب کثیف نیز گفته می شود که در موتورخانه ساختمان توسط بویلر به مقدار مورد نیاز حرارت میبیند و بعد از انتقال به رادیاتورها گرمای خود را به محیط پیرامون رادیاتور می دهد.
در واقع می توان گفت که رادیاتور به عنوان یک مبدل حرارتی مستقیم، وظیفه انتقال انرژی حرارتی از یک رسانه به رسانه دیگر را بر عهده دارد. چون معمولا سردترین مکان در اتاق نزدیک پنجره است و به علاوه از طریق درزهای آن ، امکان نفوذ هوا به داخل اتاق وجود دارد ، جایگاه و اندازه رادیاتورها با توجه به موقعیت پنجره مشخص می شود . از این رو بهترین توزیع دما در اتاق و بهترین جبران برای کسری تابش وقتی رخ می دهد که رادیاتور زیر پنجره نصب شود . در پکیجهای دو مبدل، در صورت عدم گردش آب در رادیاتور شوفاژ، آب گرم مصرفی هم گرم نمیشود و در صورتی که پمپ ضعیف شده باشد، چون دمای آب گرم مصرفی خیلی بالا نیست، کاهش دمای آن مشخص نمیشود و در نتیجه مصرف کننده متوجه نمیشود که پمپ دستگاه خراب شده است. بهطور معمول زمانی که پمپ خراب میشود، سر و صدای زیادی میکند ولی دمای آب گرم مصرفی افت قابل لمسی نمیکند و ممکن است گاهی اوقات پکیج ارور دهد و شما برای رفع ارور باید پکیج را ریست کنید.
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور!
برای انتخاب و خرید ظرفیت مناسب رادیاتور برخی پارامتر ها، مثل متراژ ساختمان، منطقه جغرافیایی، نوع کاربری اعم از مسکونی یا اداری دارای اهمیت هستند. از دیگر نکاتی که باید زمان خرید رادیاتور در نظر داشت مارک و کشور سازنده است. از مارک های معتبر در بازار ایران می توان به ایران رادیاتور، بوتان، لورچ و سایر برند ها اشاره کرد.
فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیدهای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری و جوشکاری می باشد. زمانی که هوای اتاق گرم می شود میزان رطوبت نیز کاهش می یابد، برای همین می توان در محیط هایی که میزان دما و رطوبت هوا اهمیتی ندارد از رادیاتور استفاده کرد. برندهای مختلفی در بازار ایران وجود دارد که رقابت تنگاتنگی در زمینهی تولید رادیاتورهای مختلف در شکلها و رنگهای مختلف با یکدیگر دارند.
رادیاتور
پس از مس بهترین فلز فولاد ضدزنگ(استیل ضد زنگ) میباشد که بیشترین بازده حرارتی را دارا بوده و زنگ نمیزند. در تولید رادیاتورهای آلومینیومی دو روش تولید وجود دارد روش اکستروژن و روش دایکست. از معایب رادیاتورهای آلومینیومی انتقال حرارت ضعیف و اینکه اتصال بین پره های رادیاتور آلومینیومی با آهن است. متعلقات آهنی به راحتی اکسید می شوند و پس از مدت کوتاهی اتصالات آهنی بین پره های آلومینیومی سوراخ می شود.
علت گرم نشدن رادیاتورها توسط پکیج