پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF از نوع پکیجهای فن دار است که خروج دود و گازهای احتراق دودکش پکیج را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل مینمایند. پس از تحویل پکیج شوفاژ دیواری گازی ایران رادیاتور مدل L36FF، با شرکت ایران رادیاتور تماس گرفته و مشخصات را ثبت نمایید و تا آمدن تکنسین نصب بسته بندی دستگاه را باز ننمایید (به دلیل اینکه از گارانتی خارج می شود). پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 160 مترمربع مناسب می باشد. پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 210 مترمربع مناسب می باشد.
از دیگر تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مورد نیاز ساختمانهای امروزی میتوان انواع رادیاتور را نام برد. خرید رادیاتور سانیکا و خرید رادیاتور ایران رادیاتور،خرید رادیاتور تهراناز نمونههای قابل توجه در این زمینه به شمار میروند. امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است.
سیستمهای کنترل کننده
رادیاتور حوله خشککن از دیگر رادیاتورهایی که میتوان در حمام نصب کرد، رادیاتورهای حوله خشک کن است که قادر است گرمای مورد نیاز در حمام را نیز تامین میکند. کارایی و راندمان بالا، مصرف کمتر انرژی و کاهش میزان رطوبت در حمام از نکات خوبی است که می توان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. رادیاتورهای پنلی نسل جدید رادیاتورهای فولادی هستند؛ البته سعی شده تمام اشکالاتی که در فولادیها وجود دارد، در این پنل اصلاح شود و کارایی و عمر مفید آن افزایش پیدا کند. این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب میشود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است. رادیاتور پنلی، به دلیل شکل ظاهری زیبا و مسطحی که دارد، میتواند در دکوراسیون منازل استفاده شده و بر زیبایی محیط بیفزاید.
پکیج شوفاژ دیواری/دو مبدل M 28FF
این دسته از سیستمها با نصب شدن در شوفاژخانه، میتوانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند. در حقیقت، شوفاژها میتوانند با تبدیل کردن انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، محیط مورد نظر شما را گرم نمایند. لازم به ذکر است که برخی از انواع این محصولات گرمایشی نیز، از آب گرم برای تامین انرژی، استفاده میکنند. این پکیج دیواری دارای فن است که خروج دود و گازهای مجله خبری تاسیسات ساختمانی احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل مینمایند. از دیگر رادیاتورهای موجود در بازار، رادیاتورهای برقی هستند که انرژی مورد نیاز برای فعالیتشان را از برق ساختمان تأمین میکنند و به سیستمهای حرارت مرکزی مانند پکیج و موتورخانه متصل نیستند. رادیاتورهای قرنیزی در قسمتهای پایینی دیوار نصب میشوند و از جدیدترین رادیاتورهایی هستند که به بازار آمده اند.
- عمر طولانی، زنگ نزدن و هدایت گرمایی بالا در این رادیاتورها از دیگر عواملی است که موجب میشود خرید این نوع رادیاتور بیشتر صورت پذیرد.
- طبق مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان (۱۳۹۰) حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری) ۶۴ متر مربع می باشد و در غیر اینصورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه جهت احتراق مناسب در محل نصب پکیج الزامی است.
- این امر خصوصا زمانی اتفاق میافتد که رادیاتور از جنس فولاد باشد.
- ابعاد دستگاه 440×850×380 است و وزن دستگاه معادل 40kg گرم است.
- حداکثر دبی آبگرم مصرفی در این پکیج ها ۱۳٫۴ Lit/min می باشد.
به دلیل مقاومت این رادیاتور در برابر زنگ زدگی، میتوان از آن در جاهای مرطوب مانند حمام نیز استفاده کرد. آنها همه ی سال یکجا نشستهاند.تنها می بایست پیچی را بپیچانید تا گرم یا سرد شوند. همچنین خطر مرگ با گاز مونوکسید کربن را ندارند.ضمن اینکه در مدلهای پنلی این رادیاتورها هستند که هیچ خطر سوزاندن را با خود حمل نمی کنند.