تاسیسات شیری بهترین مارک رادیاتور شوفاژ-رادیاتور پارس

این سیستم‌ها طول عمر و دوام بسیار بالاتری نسبت به سایر انواع این محصولات دارند. از طرف دیگر، شوفاژهای نوع پره‌ای از قدیمی‌ترین و با سابقه‌ترین نوع شوفاژها به شمار می‌روند. لازم است بدانید که این نوع از تجهیزات گرمایشی، از کنار هم قرار گرفتن چندین پره به وجود می‌آیند. این دسته از محصولات، توان و بازه حرارتی مجله خبری تاسیسات ساختمانی مناسب و قابل قبولی دارند که این عامل، بسته به تعداد پره و هم‌چنین جنس رادیاتور مورد نظر، تغییر می‌کند. شوفاژها و یا رادیاتورهای پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در می‌آورند. از طرف دیگر، بازه گرمایی که توسط این سیستم‌ها تولید می‌شود نسبت به شوفاژ نوع نوع پره‌ای، بالاتر است.

رادیاتور پنلی ایران رادیاتور ۸۰ سانتی متری

اگر هنگام خرید رادیاتور شوفاژ، به بازار مراجعه کرده باشید، مسلما با ده ها برند گوناگون مواجه شده اید. هر کدام از این برند های تولید شده دارای ویژگی های مخصوص به خود هستند. دماباما قصد دارد تا شما را با نکات و پارامترهایی که هنگام مراجعه به بازار باید در نظر داشت آشنا کند.

محاسبه مقدار رادیاتور مورد نیاز

آبگرم موردنیاز حوله خشک کن‌ها می‌تواند به وسیله سیستم‌های حرارت مرکزی ساختمان‌ها مانند پکیج دیواری که میتواند با انرژی گاز و گازوئیل و برق تامین گرمایش کند، موتورخانه یا آبگرمکن‌های خورشیدی تأمین شود. حوله خشک کن شیشه‌ای می‌تواند در طرح‌های مختلف و مطابق با هر سلیقه باشد. رادیاتور آلومینیومی که گاه همراه با ترکیبی از سرب می‌باشد، برای انتقال گرما در مصارف متفاوتی استفاده می‌شود. از جمله کاربردهای رادیاتورهای آلومینیومی می‌توان به استفاده از آن در سیستم گرمایشی شوفاژ منازل و اماکن جهت گرم کردن محیط اشاره کرد. آلومینیوم بعد از طلا، نقره و مس، از نظر میزان رسانایی چهارمین فلزی به حساب می‌آید. رادیاتورهای آلومینیومی، سبکتر، زیباتر از سایر رادیاتورها بوده و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به انواع فولادی دارند.

امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی یک پانل وجود ندارد (در چنین مواردی می‌توان با استفاده از پانل رادیاتور جداگانه، ظرفیت حرارتی را افزایش داد). از برترین متخصصین شهرتان رایگان قیمت بگیرید، با آن ها چت کنید و بهترین را انتخاب کنید. در ارزیابی روش های گرم کردن شوفاژ یک موضوع مهم مربوط به شیرهای ترموستاتیک است. در این حالت آب به‌راحتی نمی‌تواند در این مسیر جریان داشته باشد و باعث وارد شدن هوا به شوفاژها می‌شود.

  • در مرحله اول برای نصب رادیاتور، لازم است به یک سری نکات مهم و ایمنی توجه کنید تا در آینده دچار مشکلات و خسارت های مالی نشوید.
  • این رادیاتورها با انواع سیستم های گرمایشی نظیر موتور خانه و غیره سازگار می باشند و به صورت عمودی و افقی با طرح و رنگ متفاوت نیز طراحی می شوند.
  • اگر آب در رادیاتور گردش نمی‌کند، احتمال این‌که شیر رادیاتور گیر کرده باشد بسیار زیاد است.

طبیعی است که هرچقدر تعداد رادیاتورها بالا باشد به همان نسبت قیمت نصب رادیاتور نیز بالاتر می رود، پس اگر یکی از دستگاه های رادیاتور مشکلی پیدا کرده، نیازی به تغییر همه دستگاه ها وجود ندارد. همچنین در شروع کار با توجه هزینه نصب رادیاتور محل هایی که حتما نیاز به رادیاتور دارند را شناسایی کرده و آنها را در اولویت قرار دهید تا با کمبود هزینه مواجه نشوید. ممکن است شما قصد تعویض رادیاتور نداشته باشید و فقط بخواهید پره ها را اضافه کنید، توجه داشته باشید هرچقدر تعداد پره بیشتر باشد هزینه نصب رادیاتور نیز بالاتر خواهد رفت. برای خرید رادیاتور پنلی و یا رادیاتور آلمینیومی از فروشگاه مرکزی کرج تهویه با بهترین قیمت رادیاتور می توانید با مراجعه حضوری و یا سفارش تلفنی رادیاتور شوفاژ خود را تهیه نمایید.

برای مثال زیر پنجره و نزدیک جداره‌های خارجی بنا بهترین محل برای نصب این محصولات است. با تعیین دقیق محل نصب می‌توانید ویژگی‌های محصول مورد نیاز را هم به دقت مشخص کنید. باید بدانید که استفاده از رادیاتور در محیط‌هایی توصیه می‌شود که ارتفاع سقف آن‌ها کمتر از 3متر باشد.

از طرفی بنابر آنچه گفته شد، می توان نقشه لوله کشی رادیاتور شوفاژ را در هر مکانی که فکر کردیم برای نصب رادیاتور بهتر است تغییر داد. از معایب رادیاتورهای پنلی می‌توان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگ‌زدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیب‌دیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرون‌به‌صرفه در رادیاتور پنلی را از بین می‌برد.

این محصولات از دیرباز و از همان ابتدای ابداع، دارای ساده ترین شکل برای گرم کردن محیط بودند. امروز با پیشرفت تکنولوژی این سیستم ها نیز دستخوش تغییر بسیاری زیادی شده اند که برای اکثر سازه های ساختمانی نیز کاربرد دارند. رادیاتور گرمایشی شیشه ای با نام های دکوراتیور و یا تزیینی نیز شناخته می شود . گرمایی که درون آنها تولید می شود توسط فرآیند همرفت به محیط انتقال می یابد. این محصول برای تامین گرمای مورد نیاز خود با کلیه سیستم مانند پکیج ، موتورخانه و یا هر منبع گرمایشی دیگری سازگار می باشد.

این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند. رادیاتورهای پره ای قدیمی ترین نوع رایاتور می باشند که در مکان های مختلف مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه رادیاتورهای پره ای از جنس فولاد و آلومینیوم و در دو مدل برقی و معمولی تولید و در بازار عرضه می گردند. هر چه میزان تعداد پره های رادیاتور بیشتر باشد میزان گرمایش آن نیز بیشتر خواهد بود. رادیاتورهای پره ای با انواع پکیج و موتور خانه مرکزی سازگاری دارند.

رادیاتور های شیشه ای با نام های دکوراتیو و صنعتی نیز شناخته می شوند. رادیاتور های شیشه ای نیز همانند سایر رادیاتور ها، به وسیله گرمای آب موجود در لوله های پشت صفحه دمای محیط را به درجه دلخواه می رسانند. با گذشت زمان و گردش آب در لوله‌ها و مدار گرمایش، آب گرم با اجزای داخلی شوفاژ واکنش می‌دهد و باعث ایجاد رسوب گرفتگی در مدار و پکیج می‌شود. این امر منجر به بیشتر کار کردن پکیج برای به گردش در آوردن آب در مدار گرمایش می‌شود.