فروش رادیاتور در کرج بهترین رادیاتور پنلی و آلمینیومی رادیاتور شوفاژ کرج-رادیاتور پارس

در بسیاری از موارد دیده شده که به دلیل اینکه لوله کشی رادیاتور شوفاژ بر اساس نقشه لوله کشی ساختمان به درستی صورت نگرفته است، رادیاتورها در محل مناسبی نصب نشده اند. از مزایای رادیاتور پنلی می‌توان به توزیع یکنواخت گرما در محیط نسبت به رادیاتورها‌ی پره‌ای، ظرافت، زیبایی، قیمت مناسب و هماهنگی با اغلب چیدمان‌های داخلی آپارتمان اشاره نمود که توانایی نصب شدن از هر دو طرف بلوک خود را دارند. امروزه از رادیاتورهای شوفاژ به‌منظور تأمین گرمایش ساختمان استفاده می‌شود. هرکدام از رادیاتورهای گفته شده مزایا و معایبی را دارا هستند که افراد را ملزم می‌دارد تا متناسب با نیاز، آنها را انتخاب و خریداری نمایند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب انواع رادیاتورهای شوفاژ پرداخته شده است. برای محاسبه ظرفیت رادیاتور پره ای آلومینیومی باید باتوجه به موقیعت جغرافیایی ، متراژ واحد مسکونی را در میزان بار حرارتی ( متر مربع بر ساعت ) ضرب میکنیم .

رادیاتور آلومینیومی

یکی از مهم ترین مزایایی که این نوع رادیاتورها دارند این موضوع است که در صورت آسیب دیدن یا خرابی یکی از پره ها، نیازی به باز کردن کل بلوک نیست و و می توان آن را به راحتی با پره سالم تعویض کرد. شیر ورودی آب مصرفی به پکیج را ببندید و شیر پرکن زیر پکیج را باز کنید و یکی از شیرهای آبگرم در ساختمان (ترجیحا پایین ترین شیر) را باز کرده و تا پایین آمدن عقربه گیج فشار بار روی صفر منتظر بمانید. قبل از هر چیزی میخوام بهتون اهمیت انجام رسوبگیری رادیاتورها را روشن کنم که کاملا متوجه شوید اساساً این کار چقدر مهم است و در سلامت کارکرد پکیج دیواری چه تاثیری دارد. اگر تمایل دارید در رابطه با تعمیرات انواع پکیج دیواری بیشتر اطلاعات کسب کنید پیشنهاد میکنم لینک فوق را نیز پس از مطالعه این مقاله مطالعه کنید و اگر به دنبال پیدا کردن مرکز معتبری جهت تعمیر پکیج غرب تهران هستید اینجا کلیک کنید. روزهای منتهی به فصل سرد سال که می‌شود اغلب خانوارها به یاد گرمایش خانه می‌افتند. البته اگر قرار باشد خانه‌ای نوساز تحویل بگیرید نیز بهتر است از همان ابتدا در پی سیستم‌گرمایش خانه باشید.

هواگیری درست باعث افزایش طول عمر کل تجهیزات می شود، پس برای نصب رادیاتور شوفاژ جایز است که از شیر هواگیری اتوماتیک استفاده شود، زیرا این کار نشت آب به وسایل داخل خانه را کاهش می دهد. بعد از لوله کشی تاسیسات ،به سراغ وصل کردن تجهیزات سایر قسمت های رادیاتور می رویم. نصب و تعمیر رادیاتور توسط متخصصان، عمل مهمی است که بر روی عملکرد بهتر و افزایش راندمان کاری و افزایش عمر مفید این سیستم گرمایشی تاثیر بسزایی دارد. رادیاتور یک وسیله گرمایشی فلزی یا نیمه فلزی است که کاربردهای مختلفی دارد، اما در ساختمان ها از آن برای منتقل کردن حرارت آب گرم استفاده می کنند. در واقع می توان گفت که رادیاتور به عنوان یک مبدل حرارتی مستقیم، وظیفه انتقال انرژی حرارتی از یک رسانه به رسانه دیگر را بر عهده دارد. رادیاتور پنلی چه مارکی خوبه؟ یکی از روش‌های گرمایشی خانه، که امروزه به شدت فراگیر شده است، استفاده از رادیاتور شوفاژ است.

از معایب رادیاتورهای آلومینیومی انتقال حرارت ضعیف و اینکه اتصال بین پره های رادیاتور آلومینیومی با آهن است. متعلقات آهنی به راحتی اکسید می شوند و پس از مدت کوتاهی اتصالات آهنی بین پره های آلومینیومی سوراخ می شود. همچنین خوردگی آهن اکسید بعث ایجاد آب سیاه در سیستم می شود که آب سیاه باعث هدر رفت انرژی و خرابی پمپ پکیج یا خرابی پمپ موتورخانه می گردد. معمولا هزینه نصب حوله خشک کن به نسبت دیگر رادیاتورها پایین تر است، چراکه اغلب مواقع از رادیاتورهای دیگر کوچک تر هستند و هزینه نصب کمتری در لوله کشی و نصب شوفاژ به خود اختصاص می دهند. معمولا رادیاتورها را نزدیک در و یا پنجره نصب می کنند و همواره توصیه می شود که دیوار پشت شوفاژ عایق شده باشد. به صورت کلی اگر محلی که برای نصب درنظر گرفتید، لوله کشی آب گرم بیشتری احتیاج داشته باشد، هزینه نصب رادیاتور نیز بالاتر خواهد رفت.

به طوری که می توانند در کوتاه ترین زمان دمای محیط را به مقدار مطلوب کاربر برسانند. برای اینکه گرمای شوفاژ از طریق آب گرم تأمین شود، یک لوله آب چرخشی تا دورترین نقطه خانه کشیده می‌شود و آب از طریق پمپ به پکیج می‌رسد. آب به‌طور مداوم در لوله‌ها می‌چرخد تا همیشه آب گرم به رادیاتورها برسد. در برخی از سیستم‌های گرمایشی از تایمر استفاده می‌شود که در میزان مصرف آب و هزینه و انرژی صرفه‌جویی می‌شود. همانطور که بالاتر اشاره شد شرکت های صنعتی مختلفی در تولید این محصول با هم رقابت دارند. به همین دلیل اینکه چگونه برند مناسب برای رادیاتور (شوفاژ)انتخاب کنیم، یکی از سوالات پرتکرار در انتخاب این محصول بشمار می رود.

به‌طور کلی رادیاتور منازل یک نوع مبدل حرارتی است که گرما را از سیال یعنی آب داغ در سیستم حرارتی گرفته و به محیط از طریق تماس سطحی با هوا و از طریق تابش گرمایی انتقال می‌دهد. از لحاظ انتقال حرارت مس بهترین انتقال را دارد، اما به دلیل گرانی مقرون به صرفه نیست. پس از مس بهترین فلز فولاد ضدزنگ(استیل ضد زنگ) می‌باشد که بیشترین بازده حرارتی را دارا بوده و زنگ نمی‌زند. در تولید رادیاتورهای آلومینیومی دو روش تولید وجود دارد روش اکستروژن و روش دایکست.

  • رادیاتورهای آلومینیومی به دو روش دایکاست و اکستروژن تولید می شوند.
  • در تصویر زیر به خوبی متوجه خواهید شد وجود جرم و رسوبات داخل رادیاتورها چگونه سبب عدم گرمایش در قسمت هایی از رادیاتور خواهد شد.
  • بنابراین محل نصب رادیاتور در منزل می تواند در هر مکانی بجز دیوارهای ورودی، در پشت پرده های بلند و در کنار وسایل بزرگ منزل باشد.

پس بهتره از رفت متصل کنید تا رسوبات که کف رادیاتور هستند با فشار آب براحتی از لوله برگشت که در قسمت پایین هست تخلیه شود. البته قبلا مقاله ای در رابطه با علت سرد بودن رادیاتور شوفاژ بعد از هواگیری منتشر کرده ایم که با مطالعه اون براحتی میتونید معایب رادیاتور را شناسایی کنید . معمولا زمانی که احساس کردید رادیاتورهای منزل دیگه گرمای سابق را ندارند و یا متوجه سرد بودن بعضی از رادیاتورها و یا متوجه گرم نشدن قسمتی از رادیاتور شدید زمان آن فرا رسیده که اقدام به جرم زدایی و شستشوی مسیر رادیاتورها نمایید . شستشوی رادیاتور شوفاژ معمولا یکی از کارهایی هست که قبل از شروع فصل زمستان انجام میدهند و به منظور جرم گیری مدار رادیاتورها صورت می‌گیرد .

شما می توانید در این صفحه تصاویر، مشخصات فنی و قیمت به روز رسانی شده انواع رادیاتورها را در برندها و مدل ها مختلف مشاهده نمایید، آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید و پس از کسب اطلاعات کامل نسبت به کالایی که به دنبال آن هستید، اقدام به خرید نمایید. نوعی دیگری از رادیاتور ها نیز وجود دارند که عمدتا در داخل حمام مورد استفاده قرار می گیرند؛ این گروه از مجله خبری تاسیسات ساختمانی رادیاتورها را با نام رادیاتور حوله ای و یا حوله خشک کن می شناسند. رادیاتورهای حوله را در ابعاد و مدل های مختلف و از آلیاژهای آلومینیوم، فولاد، کروم و استنلس استیل می سازند. هر چه تعداد پره های رادیاتور بیشتر باشد میزان انتقال حرارت و گرمایش آن بیشتر خواهد بود و علاوه بر آن ظاهر رادیاتورها با تعداد پره بالا به مراتب زیباتر از کم پره می باشد.

از دیگر معایب رادیاتور پنلی می‌توان به عدم افزایش یا کاهش سطح حرارتی به پنل رادیاتورها اشاره نمود. در صورت نیاز می توان تعداد پره ها را در مدل آلومینیومی افزایش یا کاهش داده و با توجه به ابعاد اتاق یا سالن و ظرفیت حرارتی مورد نیاز، تعداد آن ها را کم و زیاد کرد. بدیهی است که قیمت رادیاتور پره ای آلومینیومی به تعداد پره های آن بستگی دارد. از دیگر ویژگی های این محصول میتوان به طراحی زیبا و منحصر بفرد و بدنه ی سبک آن اشاره کرد.

معرفی انواع رادیاتورهای شوفاژ