کتاب سیستمهای کنترل تاسیسات حرارتی و برودتی چ10 فروشگاه اینترنتی کتاب گیسوم-رادیاتور پارس

از سوی دیگر می دانیم که در تمامی کشورهای توسعه یافته، مدلسازی اطلاعات یکی از اصلی ترین و مهمترین اصول طراحی در بخش تاسیسات و سیستم های حرارتی و برودتی می باشد. بنابراین باید تمام طراحی ها تحت نرم افزارهای BIM مدلسازی شوند که در این راستا نیز یکی از محبوبترین نرم افزارها نرم افزار رویت و در کنار آن نرم افزار کریر می باشد. مجموعه تاسیسات دات کام یکی از مجموعه های بزرگ و معتبر می باشد که جهت ارائه و فروش انواع سیستم های تاسیسات حرارتی و برودتی اقدام کرده است. شما بازدیدکنندگان گرامی می توانید به راحتی این سیستم ها را تهیه کرده و از آن بهره مند شوید.

باید طراحی سیستم و پیمانکار بدانند که تمامی موارد بالا با هم در ارتباط هستند و بر روی یکدیگر تاثیر می گذارند. بدین صورت که در پروژه ها، پیمانکاران مختلف و یا پروژه های مختلف یک پیمانکار ممکن است اهمیت مجله خبری تاسیسات ساختمانی هزینه اولیه از هزینه جاری بالاتر باشد و یا در برخی پروژه ها میزان فضای مورد نیاز برای تعمیرات نکته حیاتی باشد. پس این که اهداف پیمانکار در زمان طراحی باید در نظر گرفته شود بسیار حائز اهمیت است.

  • سیستم های حرارت مرکزی به دلیل عمر بالا و نسبت خرابی پایین دارای قابلیت اطمینان بالا هستند.
  • چیلر و مینی چیلر، فن کویل، کولرگازی، پکیج، رادیاتور، داکت اسپلیت و …
  • همانطور که گفتیم، رشته های مختلف تاسیسات را می توان از طرق شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش گذراند.
  • محل نصب تجهیزات تاسیسات مرکزی معمولا خارج از محیطی است که قرار است تهویه گردد.
  • در برخی از طراحی ها، ممکن است یک سیستم توزیع هوای بسیار کارآمد همراه با سیستم سرمایشی فوری انتخاب گردد اما همین مجموعه نتواند نیاز های گرمایشی را به خوبی برآورده کند.

در جواب سیستم سرمایشی چیست باید گفت همانطور که از نامش پیداست سیستم سرمایشی به مجموع سیستم‌هایی گفته می‌شود که جهت سرد و خنک نمودن محیط استفاده می‌شود. به کولر آبی معمولاً کولر تبخیری نیز گفته می شود که برای خنک کردن منازل و اماکن تجاری، اداری و … مورد استفاده قرار می گیرد. کولر آبی شامل قسمت های بدنه، موتور الکتریکی ، فن یا بادبزن، الکتروموتور، پمپ جریانی آب، پوشال ها و صفحات قرارگیری آن ها، تشتک آب، شیر شناوری، سرریز و تخلیه آب و … می باشد. یکی سیستم های اولیه یا همان تولید کننده انرژی و دیگری سیستم های ثانویه یا همان پخش کننده انرژی. زمانی که معیارهای انتخاب سیستم تاسیسات مشخص می گردد بسیار از محدودیت ها باید در نظر گرفته شود.

نکته اینکه آبگرم مورد نیاز ایرواشر و زنت باید توسط بویلر یا پکیج گازسوز تامین شود. ولی در اکونوپک گرمایش بدین شکل است که یک مشعل گازسوز در دستگاه جاسازی شده و با احتراق گاز شهری باعث گرمایش یک کوره شده و هوا با عبور از اطراف کوره، گرم می شود. تعمیرات و نگهداری تاسیسات غیر مرکزی دارای مزایا و معایبی است که از مزایای آن می توان به در دسترس بودن آن در محیط اشاره کرد. اما معمولا میزان خرابی آن ها نسبت به سیستم های تاسیسات مرکزی بیشتر است. تجهیزات تاسیساتی معمولا فضای قابل توجهی را اشغال می کنند که در محدوده دید و یا خارج از دید عموم قرار می گیرند.

معرفی رشته تاسیسات

بسته به نوع و محل قرارگیری تجیزات برای تنوع در اندازه ها و ظرفیت های مورد نظر، سیستم غیر مرکزی مزیت خاص را در نسبت به سیستم مرکزی نخواهد داشت. با نصب و تجهیز سیستم تاسیسات مرکزی به ادوات رزرو می توان انعطاف پذیری سیستم را بالا برد. سیاست سازمان فنی و حرفه ای و کار و دانش در سال های گذشته به این صورت بود که پذیرش متقاضیان تحصیل در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی و معدل دیپلم ایشان صورت بگیرد. در گذشته سیستم‌های سرمایشی برق زیادی مصرف می‌کردند ولی امروزه با استفاده از این سیستم‌ها و مصرف برق گروه A و B مصرف برق پایین آمده و هزینه آن کاهش می‌یابد. یکی دیگر از راه های گرم کردن فضا ، سیستم حرارتی گرمایش از کف است که با انتقال حرارت به صورت تابشی سهم زیادی در فرایند گرمایشی دارد .

اما امسال ما شاهد بر گذاری آزمون برای برخی از رشته های فنی و حرفه ای در دانشگاه ها هستیم. البته فقط تعداد محدودی از رشته ها که متقاضی زیادی دارند، دارای آزمون ورودی هستند و مابقی رشته ها را می توان به صورت بدون آزمون در دانشگاه های دولتی و موسسات آموزش عالی گذراند. همانطور که گفتیم، رشته های مختلف تاسیسات را می توان از طرق شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش گذراند. هینچنین سیستم‌ها شامل یک دیگ بخار، کوره (مشعل) یا پمپ گرمایی برای گرم‌کردن آب، بخار و یا هوا می باشند که همه اینها در یک مکان مرکزی مانندموتورخانه در یک خانه یا اتاق تاسیسات در ساختمان‌های بزرگ قرار می‌گیرند. در هر مرحله از خرید که نیاز به راهنمایی و مشاوره داشته باشید نیز می توانید با کارشناسان تاسیسات دات کام در تماس بوده و به صورت کاملاً رایگان اطلاعات لازم را دریافت نمایید تا از انتخاب بهتر و مناسب نهایت لذت ببرید.

سیستم های مرکزی معمولا برای متراژهای بالاتر از ۳۰۰ متر مربع استفاده می شوند که در ادامه مزایا و معایب ۴ نوع اصلی و پرکاربرد از انواع سیستم های حرارتی و برودتی مرکزی را بررسی می کنیم. در این صورت بازار کار رشته تاسیسات حرارتی و برودتی برای شما رضایت بخش خواهد بود. همچنین شما از جمله افرادی خواهید بود که تقاضای بالایی برای عقد انواع قرارداد دریافت خواهید کرد و درآمد شما روز به روز افزایش خواهد یافت.

بهترین ویژگی های سیستم گرمایش و سرمایش ساختمان چیست؟

کسب مهارت در رشته تاسیساتی به صورتی است که مجری تاسیساتی می تواند حتی پس از پایان دوران فنی و حرفه ای و یا کار دانش وارد بازار کار شود. در هر کدام از این دوره ها، تمام مباحث و سرفصل های اصلی و مهم به صورت کاربردی و پروژه محور به هنرجویان آموزش داده می شود. خریداری پک آموزشی نیز یکی دیگر از روش های آموزشی این نرم افزارهای تاسیسات است که هنرجویان پس از فراگیری مباحث آن می توانند به طراحی و مدل سازی انواع پروژه های تاسیساتی بپردازند. سه دستگاه برودتی حرارتی مرکزی ایرواشر ، زنت و اکونوپک دستگاه های سرمایش تبخیری هستند. منظور از تبخیری این است که مانند کولر آبی دارای پوشال (پدهای سلولوزی) هستند که یک پمپ آب ، آب را بر روی پدها افشانده و هوا با عبور از میان پدها خنک می شود. گرمایش ایرواشر و زنت شبیه هم بوده و دارای کویل آبگرم (لوله های حاوی آبگرم) و فن هستند که فن با دمیدن هوا از اطراف لوله های آبگرم ، منجر به افزایش دمای هوا می شود.

به همین دلیل در ادامه این مطلب قصد داریم تا با معرفی دانشگاه های رشته تاسیسات به آن دسته از افراد که علاقه دارند، دانش خود را پیشرفت داده و به مدارج علمی بالاتری در شغل تاسیساتی دست پیدا کنند، کمک کنیم. شوفاژ یا رادیاتور یک نوع از سیستم های گرمایشی هستند که در هوای سرد استفاده میشود . رادیاتورها که از فلز ساخته شدند برای گرم کردن هوای فضای داخل ساختمان استفاده می‌شوند. آب داغ از طریق رادیاتور عبور می‌کند و تیغه‌ها یا پره‌های بیرونی شوفاژ را گرم نگه می‌دارند. در صورتی که شما محصول مناسبی را تهیه کرده و از آن بهره مند شوید بدون شک می توانید از عملکرد مناسب آن برخوردار شوید. توجه داشته باشید این دستگاه‌ها در ظرفیت‌های مختلفی موجود می باشد که شما باید با توجه به شرایط آب و هوایی موقعیت جغرافیایی متراژ ساختمان و … ظرفیت مناسب محصول را انتخاب کرده و از آن بهره مند شوید.

همچنین تاسیسات حرارتی و برودتی به گونه ای انتخاب شود که احتیاجات اولویت بندی شده را بتواند به خوبی تامین کند. این اولویت ها شامل موارد اقتصادی ، متمایل کردن شرایط محیطی به شرایط استاندارد قابل قبول از نظر درجه حرارت ، رطوبت و میزان ذرات آلوده موجود در هوا و … است. دستیابی به این امر مهم نیازمند مهندسان متخصص تهویه مطبوع و انتخاب بهینه ترین سیستم با توجه به نیازهای موجود است. این ۴ نوعی که معرفی کردیم در واقع ۴ مورد از دستگاه های مستقل (واحدی) هستند و در ادامه ۴ نوع دیگر از ۸ نوع از انواع تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان را که سیستم های مرکزی هستند معرفی و مزایا و معایب آنها را بررسی می کنیم. تاسیسات حرارتی و برودتی هر ساختمانی باید بتواند به دقت درجه حرارت محیط را در محدوده آسایش و متناسب با نیازهای افراد و محل ثابت نگه دارد و علاوه بر آن بتواند در صورت نیاز مقدار رطوبت را نیز تنظیم و هوا را از آلودگی ها فیلتر نماید. افراد در خانه و یا محل کار و فعالیت و … بدون وجود تاسیسات حرارتی و برودتی (گرمایشی و سرمایشی) نمی توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.