پکیج دیواری ایران رادیاتور اکو 24000 مدل Eco 24 FF میرا تجهیز-رادیاتور پارس

این رادیاتور از بدنه‌ی یکپارچه تولید شده که بازدهی بالای حرارت را شامل می‌شود و با ۱۰ سال گارانتی در خدمت مشتریان است. طراحی زیبا و ظاهر منحصر به فرد، دارای دو پنل و دو کنوکتور، بازده حرارتی بالا، استفاده از ورق فولادی و تمیز نمودن آسان از ویژگی‌های اصلی این رادیاتور محسوب می‌شود. ویژگی‌های این رادیاتور شکیل بودن، قابلیت نظافت آسان، حمل و نقل آسان و بازده حرارتی بالا است. گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانه‌های تولیدی دازد. قابلیت نصب این رادیاتورها را هم می‌توان به صورت افقی و هم به صورت عمودی نصب نمود. برخی از رادیاتورها به صورت عمودی نصب می‌شوند و تا سقف ادامه دارند.

در پکیج های دیواری تک مبدل یا بی ترمیک ایران رادیاتور، مبدل تعبیه شده از نوع دوبل بوده و همزمان دو وظیفه تامین آبگرم مصرفی و هم چنین گرمایش ساختمان را بعهده دارد. ساختار این پکیج ها به گونه ای می باشد که آبگرم مصرفی (بهداشتی) و همچنین آب سیستم گرمایش، هر دو بر اثر تماس مستقیم با شعله مشعل گرم می شوند. قطر لوله های مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری گازی ایران رادیاتور مدل L28FF برابر ۳/۴ اینچ و قطر لوله های آب گرم و سرد در این پکیج ها ۱/۲ اینچ می باشد. پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور سری L با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 140 مترمربع مناسب می باشد. این پکیج دارای فن است که خروج دود و گازهای احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل می‌نمایند.

این دستگاه مجهز به یک فن مکنده می باشد که پس از نصب دودکش بر روی آن هوای لازم برای احتراق را از فضای آزاد به دستگاه می رساند . لازم به ذکر است پکیج‌های ایران رادیاتور شامل 2 سال گارانتی پس از فروش هستند. یک رادیاتور برای آنکه بتواند نهایت کارایی و راندمان خود را داشته باشد، باید برخی ویژگی‌ها و خصوصیات را داشته باشد. از جمله این ویژگی‌ها، مقاوم بودن آن از نظر مکانیکی و تحمل ضربه است. تحمل آن در برابر ضربه، امکان استفاده از آن را برای مدت‌های طولانی را فراهم می‌کند.

رادیاتور پنلی یا پره ای

عمل گرمایش در رادیاتور چیست از طریق لوله‌های حاوی آب گرم دیگ صورت می گیرد که درون آن گردش می‌ کند و حرارت را از طریق جابه جایی در هوای اتاق انتقال می دهد. به این شکل که هوای گرم بالای رادیاتور که سبک ‌تر هست به طرف بالا حرکت می نماید و هوای سرد جایگزین آن می گردد و این چرخش دائمی در جریان هوا، باعث گرم شدن محیط می گردد. به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می ‌کنند. در فروشگاه شعله باران نصب و راه اندازی پکیج های ایران رادیاتور به صورت رایگان انجام می شود. پکیج دیواری LR24FF دارای سیستم ایمنی برای کنترل حداقل فشار آب و حداکثر فشار آب است. در پکیج های دیواری که دارای مبدل هستند ، رسوب گیر فسفات در مسیر لوله آب ورودی به منظور جلوگیری از رسوب املاح در مبدل بهتر است نصب شود.

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به گروه خدماتی بوتانو می باشد.

اگر بخواهیم انواع پکیج شوفاژ دیواری را بیان کنیم باید به این نکته توجه داشته باشید که بر اساس عوامل مختلفی، انواع مختلفی از پکیج شوفاژ دیواری را می توان نام برد. به عنوان مثال بر اساس خروجی آلاینده به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج فن دار و 2- پکیج بدون فن. همچنین بر اساس نوع مبدل حرارتی نیز به دو دسته تقسیم مجله خبری تاسیسات ساختمانی می شوند؛ 1- پکیج های تک مبدله و 2- پکیج های دو مبدله. بر اساس نوع سوخت نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های گاز سوز و 2- پکیج های برقی که فقط از برق برای گرم کردن استفاده می کنند و کاملا بی صدا هستند. بنابراین می توان انواع پکیج های شوفاي دیواری را بیان کرد که می توانند مورد استفاده قرار گیرند.

این مدل پکیج ایران رادیاتور سری E به غیر از حجم و ظرفیت، تفاوت زیادی با مدل قبل ندارد جز چند مورد شامل ابعاد و وزن و بدون فن بودن دستگاه، گرمایش اسمی دستگاه 24000kcal، توان خروجی 24kw و ظرفیت حرارتی 20640kcal/h است. دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد. حداکثر فشار مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معادل 3 bar و حداکثر فشار آبسرد مصرفی ورودی این پکیج ها معادل 10 bar می باشد. حداکثر فشار مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معادل ۳ bar و حداکثر فشار آبسرد مصرفی ورودی این پکیج ها معادل ۱۰ bar می باشد. اگر قصد خرید دارید باید به نکات فنی هنگام خرید پکیج شوفاژ دیواری دقت دشته باشید. به عنوان مثال اینکه پکیج های شوفاژ دیواری چقدر فضا اشغال می کنند، یا مصرف آب گرم شما چقدر است و ممکن است نیاز به پکیج های مخزن دار داشته باشید.

  • این کارخانه هم توانست در سال ۱۳۹۳ اولین مدل رادیاتور پنلی خود را به بازار عرضه نماید.
  • و خدمات پس از فروش می باشند، اما پرداخت هزینه نصب و اتصالات پکیج ها، بر عهده مشتریان است.
  • رادیاتور پنلیبا توجه به جنس آن که از فولاد می باشد قیمت بسیار مناسبتری را نسبت به رادیاتور پره ای دارد در نتیجه با استفاده از رادیاتور پنلی به شدت در هزینه ها صرفه جویی می شود.
  • رادیاتور پنلی قابلیت تولید در 6 نوع مختلف از نظر تعداد پنل و تعداد کانوکتور را داردکه شامل تک پنل ، تک پنل تک کانوکتور ، دو پنل ، دو پنلتک کانوکتور ، دو پنل دو کانوکتور و سه پنل سه کانوکتور می باشد که تصاویر آن در زیر نشان داده شده است.
  • پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF با راندمان حرارتی ۹۳ درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ ۲۱۰ مترمربع مناسب می باشد.
  • این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب می‌شود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است.

سپس این نوع از رادیاتورها، می‌توانند گرمای ایجاد شده را به اتاق مورد نظر انتقال دهند. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود می‌آیند. لازم به ذکر این نکته است که هر چه طول این پنل‌ها بیشتر باشد، سطح بیشتری، برای انتشار گرما توسط رادیاتور، مورد نیاز خواهد بود. بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و … بنابراین می‌توانید با توجه به نوع نیاز خود رادیاتور پنلی مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید. رادیاتورها و یا شوفاژهای پره‌ای، نوع دیگر این سیستم‌های گرمایشی هستند.

از جمله معایبی که می‌توان در مورد آن صحبت کرد، سوراخ شدن رادیاتور است. این امر خصوصا زمانی اتفاق می‌افتد که رادیاتور از جنس فولاد باشد. معمولا در رادیاتورهایی که از جنس آلومی‌نیوم هستند، این اتفاق نمی‌افتد. عیب دیگر استفاده از رادیاتورها، زمانی به چشم می‌آید که این وسیله دچار آسیب و سوراخ شدگی شود. در صورتی که این اتفاق بیفتد شما ناچار خواهید بود کل پنل را عوض کنید و هیچ راه دیگری برای حل این مشکل وجود ندارد. از دیگر معایب استفاده از رادیاتورها می‌توان به نیاز به رسیدگی سالیانه آن‌ها اشاره نمود.

رادیاتور آلومینیومی 19 پره آنیت مدل پایونیر