اجرای تاسیسات مکانیکی، لوله کشی، الزامات تاسیسات مکانیکی وسیم کشی پایانکار-رادیاتور پارس

سیستم تهویه به عنوان مجله خبری تاسیسات ساختمانی در مبحث مکانیکی جای داده می‌شود. در بسیاری از ساختمان‌ها امکان ایجاد بازشوها در طراحی ساختمان وجود ندارد. از این رو باید سیستمی در داخل ساختمان طراحی شود که بتواند هوا را در جریان نگه دارد و از ایجاد هوای یکنواخت در داخل ساختمان جلوگیری کند. انواع مختلف آسانسور با ظرفیت‌های مختلف موجود است که بنا به نوع ساختمان در طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان مورد استفاده واقع می‌شود.

امکان تامین سرویس اینترنت پر سرعت در برخی از ساختمان ها به دلیل مشکلات مخابراتی وجود ندارد. به همین دلیل راه حل دسترسی به اینترنت پر سرعت استفاده از اینترنت مرکزی می باشد. در گذشته برای ساختمان های ۳ الی ۴ طبقه به منظور تامین صوت و تصویر از آنتن های معمولی استفاده می شد. اما امروزه از آنتن مرکزی برای تامین صوت و تصویر ساختمان های بلند یا برج ها استفاده می گردد.

از هیترهای گازی نیز برای بالا بردن دمای آب درون جکوزی استفاده می شود. به منظور گرم کردن آب برای استخر های روباز و در فصل تابستان می توان از هیترهای خورشیدی استفاده نمود. لوله کشی فاضلاب کف خواب و لوله کشی فاضلاب زیر سقفی دو روش اجرای لوله کشی فاضلاب هستند. طراحی سیستم تهویه به صورتی است که از عوامل طبیعی همچون باد، رطوبت، حرارت زیر زمین و نور خورشید و یک عامل مصنوعی یعنی فن برای ایجاد سرمایش استفاده کند. اما در سیستم سرمایش تبریدی توسط تجهیزاتی جریان ماده مبرد را به داخل محیط فرستاده تا گرمای محیط را جذب کند.

کاربرد آسانسورها برای تخلیه در مواقع اضطراری آتش سوزی در ساختمان های بین المللی. قسمت دوم

پمپ انتخابی باید توان و قدرت مشخصی داشته باشد تا بتواند نیازهای آبنما را رفع کند. به محل نصب پمپ در آبنما اتاق می گویند که اغلب در سطح زیرین آب حوضچه نصب می شود و یک خروجی نیز دارد. پله برقی باید به نحوی نصب شود که بر روی تیرهای اصلی سازه قرار گرفته و تنها با نیروی وزن و بدون استفاده از جوشکاری بر روی نشیمن گاه نصب شود. این رایزر به شکل لوله ای بالا رونده از قسمت درب ورودی ساختمان تا طبقات بالا ادامه داشته و درون آن پر از آب است. بنابراین به منبع آب ساختمان وصل می شود و با باز کردن شیر ورودی به جعبه آتش نشانی و وصل کردن نازل به سر لوله جریان آب در رایزر شروع می شود. روش کار سونای بخار به این صورت است که آب تغذیه برای تولید بخار در تماس با گرما قرار می گیرد و سپس از طریق لوله های مسی به داخل سونا هدایت می شود تا آب پس از جوشانده شدن بخار خود را در فضای بیرون توزیع کند.

یک دیگر از بخش های مهم در تاسیسات بیمارستان، تاسیسات گازهای طبی می باشد. گازهای طبی شامل گاز اکسیژن، گاز بیهوشی، هوای فشرده، گاز خلاء یا وکیوم و گاز ازت می شود. از گاز بیهوشی نایتروس اکسید اکساید به منظور بیهوشی بیمار قبل از عمل استفاده می شود.

  • از مهمترین اجزای تاسیسات گاز رسانی ساختمان می توان به لوله کشی رابط، کنتور و رگلاتور اشاره کرد که سیستم لوله کشی از رگلاتور شروع شده و به شیرهای مصرفی ختم می شود.
  • بخش زیادی از این سیستم در قسمت عای داخلی ساختمان پرداخته و کار گذاشته میشود.
  • ابعاد لوله فشار همانند لوله مکش تابع سرعت جریان است، به همین دلیل ابعاد آن را با توجه به حجم تحویل پمپ محاسبه می کنند.
  • قابل ذکر است اگر تأسیسات ساختمان ازکیفیت لازم و کافی و کارایی مورد نیاز برخوردار نباشد، نیاز به بازسازی زودتر از موعد خواهد داشت و هزینه راه اندازی و اجرا صرف شده در ساخت ساختمان به صرفه نخواهد بود.

تابلوهای نیمه اصلی عموما در جایی نصب می شوند که در دسترس همه باشند. عملکرد هوارسان نیز همانند فن کویل است با این تفاوت که برای محیط های بزرگتر با حجم هوای ورودی بیشتر استفاده می شود. از یک لوله سیال با دمای بالاتر وارد می شود و گرمای خود را به سیال دمای پایین تر می دهد.

حفاظت ساختمان در برابر حریق

مدل نورپردازی داخلی باید باعث افزایش آرامش یا انرژی ساکنین در ساختمان شود. این رایزرها به صورت لوله های بالا رونده و حاوی آب، از ورودی درب ساختمان تا طبقات بالا نصب می شود. این سیستم با باز کردن شیر ورودی به جعبه آتش نشانی و متصل کردن نازل به سر لوله جریان آب در رایزر شروع به کار می کند.