تاسیسات حرارتی-رادیاتور پارس

درست مثل یک آب سردکن عمل می کند و بعد از اینکه آب مورد نیاز سرد شد، باید برای سرمایش استفاده شود که این کار بر عهده فن کویل ها است. همانطور که از نام آن پیداست این دستگاه ها از یک فن و یک کویل ساخته شده اند که با ورود آب سرد به کویل و روشن شدن فن، هوا با برخورد به کویل، خنک می شود و برعکس آن حالتی است که آبگرم وارد آن شود و با روشن شدن فن، هوا اینبار گرم می شود. آبگرم توسط یک دستگاه گرم کننده آب مثل پکیج یا موتورخانه باید تامین شود. این سیستم حرارتی و برودتی مزایای زیادی در سیستم تهویه ساختمان ایجاد می کند که پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با خصوصیات و طرز کار آن مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.

بویلرها نیز در انواع سیستم های آبگرم یا بخار داغ که توسط مشعل گازسوز ایجاد می شود ، طراحی و تولید می گردند. چیلر تراکمی و بویلر به همراه فن کویل و هواساز پر کاربردترین سیستم تاسیسات برودتی و حرارتی ساختمان ها هستند. هر یونیت بیرون از ساختمان به چندین فن کویل درون ساختمان وصل شده و هر فن کویل را می توان جداگانه خاموش و روشن و دمای هوای خروجی از آن را کنترل و تنظیم کرد. نکته اینکه این سیستم آبی نیست (بر خلاف سیستم چیلر و مینی چیلر که سیستم های آبی هستند) و در ضمن منظور از یکپارچه این است که به تنهایی هم دستگاه حرارتی و هم برودتی است. دستگاه مینی چیلر از دیگر پرکابردترین دستگاه های حرارتی و برودتی مستقلی است که مزایای زیادی دارد. یعنی اینکه از یک طرف آب با دمای نرمال یا بالا وارد آن شده و از سمت دیگر آب سرد خارج می شود.

نصب، راه اندازی، تعمیرات و نگهداری تاسیسات و تجهیزات حرارتی و برودتی

سیستم های حرارت مرکزی دارای قابلیت اطمینان خوبی هستند اما به دلیل عمر پایین تر و خرابی بیشتر نسبت به تاسیسات مرکزی دارای قابلیت اطمینان کمتری هستند. عمر مفید و چرخه عمر این دستگاه ها یکی از مزیت های سیستم تاسیسات مرکزی به حساب می آید. بسیاری از دانشگاه های آزاد کشور از جمله واحد تبریز، مشهد، مجله خبری تاسیسات ساختمانی شبستر، میانه، بوکان، خوی، خمینی شهر و… در بحث مزایای سیستم‌های سرمایشی باید گفت که از مهم ترین و بارز ترین مزیت آن‌ها سرد کردن و خنک کردن محیط می‌باشد. اولین اقدام برای ساخت سیستم‌های سرمایشی در سال 1880 میلادی بود که یک سیستم تهویه هوا ساخته شد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

در ساختمان ها از سیستم تاسیساتی حرارتی و برودتی مختلفی استفاده می کنند که با توجه به نوع کاربری، شرایط محیطی و شرایط اقتصادی، کارفرما اقدام به استفاده از آن سیستم می کند. رشته تاسیسات مکانیکی از زیر شاخه های تاسیسات فنی و حرفه ای نیز یکی از رشته های تاسیسات است که متقاضی باید برای ادامه تحصیل در آن آزمون بدهد. بویلرها نیز سیستم های آب گرم یا بخار داغ می باشند که توسط مشعل گازسوز ایجاد خواهد شد طراحی و تولید می‌شوند.

داوطلب بايد سالم باشد تا بتواند کارهاى کارگاهى را به خوبى انجام دهد و استعداد کارهاى فنى را داشته باشد. در هر مجموعه معمولا استفاده از یک سیستم اولیه با چندین سیستم ثانویه وجود دارد و یا ممکن است در صورت انتخاب یک سیستم اولیه تنها یک انتخاب مناسب برای سیستم ثانویه وجود نداشته باشد. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم. باسلام، باد منبع تحت فشار ۱۰۰ لیتری ساختمان ۶طبقه ۱۲ واحدی با کلید اتومات مکانیکی، از روزی که تیوب جدید نصب شده از هفته اول هر ۶ روز یکبار باد خالی میشود. چنانچه شما نیز قصد همکاری با این مجموعه را دارید، می توانید همین الان فرم مخصوص همکاری تکنسین را کامل کرده و برای همکاران ما ارسال کنید.

  • یک سیستم تاسیساتی مناسب شرایط محیط را در حالت مطلوب زندگی آدمی نگه می دارد.
  • در هر کدام از این دوره ها، تمام مباحث و سرفصل های اصلی و مهم به صورت کاربردی و پروژه محور به هنرجویان آموزش داده می شود.
  • توجه داشته باشید کولرگازی ها معمولاً در انواع مختلف و ظرفیت های متنوعی تولید و روانه ی بازار می‌شود.
  • شما می‌توانید با توجه به شرایط مدنظر خود نوع مناسب با آن را تهیه کرده و از آن بهره مند شوید.

طرز کار کلی پکیج های گرمایشی به این صورت است که هنگامی که شما شیر آب گرم را باز می‌کنید، داخل پکیج یک سنسور حساس وجود دارد که جریان آب را تشخیص می‌دهد و شعله روشن می‌شود، سپس مبدل حرارتی آب را گرم می‌کند. رشته تاسیسات ساختمانی از جمله رشته هایی است که حتی می توان تا مقطع دکترا در دانشگاه های داخلی و خارجی به ادامه تحصیل در آن پرداخت. از دیگر مزایای سیستم های تاسیسات مزکزی می توان به باز بودن دست طراح در انتخاب نوع سوخت مورد استفاده در ادوات اشاره کرد. در این سیستم ها طراح توانایی انتخاب چندین طرح مختلف برای سیستم اولیه ( برای مثال چیلر تراکمی و چیلر جذبی ) دارد. دانشگاه دولتی نیز همانند سایر دانشگاه های آزاد و علمی – کاربردی رشته تاسیسات را برای علاقه مندان این رشته ارائه می دهد.

انواع سیستم های تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان