پکیج دیواری ایران رادیاتور مدلL28FF تاسیسات پاسارگاد پکیج رادیاتور-رادیاتور پارس

در ساخت این محصول از قطعات تولیدکننده های معتبر اروپایی استفاده شده است. محصولات تولیدی این شرکت، دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد ملی ایران بوده و از بالاترین راندمان حرارتی در نوع خود برخوردار می باشند. همچنین علاوه بر پکیج های دیواری، پکیج های زمینی منبع دار به جهت تامین آبگرم بهداشتی فراوان و نیاز گرمایشی همزمان چندین واحد مسکونی، طراحی و تولید گردیده است تا در اختیار مشتریان گرامی قرار گیرد. از دیگر وسائل و تجهیزاتی که در ساختمان‌های امروزی به آن‌ها نیاز داریم انواع مختلف مشعل است.

  • انواع رادیاتور شامل رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ‌ای و رادیاتورهای آلومینیومی می باشند که در ادامه انواع آن را شرح خواهیم داد.
  • رادیاتورهای آلومینیومی را بر اساس روش تولید نیز به سه دسته، رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست، اکسترود و دایکاست اکسترود تقسیم‌بندی می‌کنند.
  • رادیاتور پنلی کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است.
  • در نوع آلومینیومی از ترکیب تعداد پره، می توان توان گرمای مورد نظر متناسب با فضای مورد بحث را محاسبه نمود.

اما این‌نکات نکاتی است که بهتر است خودتان بدانید تا بتوانید به طور کلی بهترین انتخاب‌ها را انجام دهید. امیدواریم این‌نکات بتواند به شما در خرید رادیاتور کمک نماید. حال که قصد خرید رادیاتور را دارید بهتر است تا برخی از نکات را در نظر بگیرید و سپس به خرید رادیاتور اقدام نمایید.

حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج های فوق 85 درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد آنها، 10 bar است. در فروشگاه شعله باران نصب و راه اندازی پکیج های ایران رادیاتور به صورت رایگان انجام می شود. پکیج دیواری مدل LR24FF دارای ابعاد کوچک است و می تواند در بالکن ها و داخل ساختمان نصب شود.

پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل ECO22ff

در سال ۲۰۰۰ محصول مشترک ایران و ایتالیا جنرال والترو بود که بر پایه‌ی دانش و تکنولوژی روز ایتالیا تولید شد. طراحی زیبا و ظاهر منحصر به فرد، دارای دو پنل و دو کنوکتور، بازده حرارتی بالا، استفاده از ورق فولادی و تمیز نمودن آسان از ویژگی‌های اصلی این رادیاتور محسوب می‌شود. ویژگی‌های این رادیاتور شکیل بودن، قابلیت نظافت آسان، حمل و نقل آسان و بازده حرارتی بالا است. گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانه‌های تولیدی دازد. قابلیت نصب این رادیاتورها را هم می‌توان به صورت افقی و هم به صورت عمودی نصب نمود.

رادیاتور آلومینیومی 17 پره آنیت مدل اکوپایونیر مشکی

به طور کلی نوع لوله‌ای رادیاتور بیشتر برای دستشویی، حمام و محیط‌های مرطوب کاربرد دارد. رادیاتور پنلی چه مارکی خوبه؟ یکی از روش‌های گرمایشی خانه، که امروزه به شدت فراگیر شده است، استفاده از رادیاتور شوفاژ است. شوفاژ ها برخلاف بخاری که گرما را در یک نقطه متمرکز می‌کنند، گرما را در سطح محیط پخش می‌کنند و همه‌جای محیط به طور یکنواخت گرم خواهد شد. رادیاتورها در مقایسه با سایر وسایل گرمایشی مانند بخاری‌ها، مزیت‌های زیادی داشته و همین عامل باعث شده که افراد زیادی برای گرم کردن محل زندگی شان تصمیم بگیرند از این وسیله استفاده کنند. یکی از مزیت‌هایی که می‌توان در مورد رادیاتور‌ها به آن اشاره کرد، بالا بودن سرعت گرم کردن محیط است.

حروف اختصاری FF به معنی وجود فن خروج دود در این دستگاه پکیج ایران رادیاتور است. ابعاد دستگاه 440×850×380 است و وزن دستگاه معادل 40kg گرم است. وجود منبع انبساط 8 لیتری در کنار توان گرمایشی kcal ارزش خرید خوبی به این دستگاه داده است. این پکیج دیواری دارای دو مبدل حرارتی می باشد که یکی برای تأمین گرمایش مجله خبری تاسیسات ساختمانی رادیاتورها و دیگری برای تأمین آبگرم مصرفی تعبیه شده است. در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراین رسوب گذاری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد. رادیاتورها و یا شوفاژهای پره‌ای، نوع دیگر این سیستم‌های گرمایشی هستند.